2016. november 16.

Hogyan tovább?

Sziasztok! 

Ez a bejegyzés egy kicsit személyes jellegű is lesz, ezért előre is elnézést!
A helyzet az, hogy aki ismer, követ, az tudja, hogy a Damn, Prince ! c. blogomon nagyon régen volt már fent rész, és itt is nagyon ritkák a bejegyzések. Nos. . . 
Szeptember elején anyukámmal elköltöztünk apukámtól a nagymamámhoz. Már magában ezt sem sikerült feldolgoznom rendesen, de ma , azaz 2016.11.16-án édesapám elhunyt. Még fel sem fogtam rendesen, és a hangulatom teljesen labilis. Sírok, fáj, tombolok, utána hirtelen jön rám egy "megnyugvás" érzet, hogy jó helyen van, és hogy a szívemben örökké élni fog. 
Na most, ezt nem azért írom le, hogy bárki is sajnáljon , mindenki azt gondol, amit akar. Viszont most nem hiszem, hogy tudok majd akár írni, akár designnal foglalkozni. Egy darabig. Utána nem tudom, mi lesz, ez attól is függ, hogy hogyan fogom viselni, amikor tudatosul bennem ez az egész. 


A megértést köszönöm. 
Leah. 

6 megjegyzés:

  1. Részvétem az apukád miatt :(

    VálaszTörlés
  2. Csendes megfigyelőként szoktam jelen lenni itt, de most mindenképp szeretném részvétemet nyilvánítani apukád halála miatt. Nekem tavaly halt meg a nagybátyám szörnyű módon, ezért átérzem a helyzeted. :(

    VálaszTörlés
  3. Nem rég követtem be a blogodat, de facebook-on rengetegszer látom a fejléc munkáid, amik természetesen lenyűgöznek.
    Részvétem, nagyon sajnálom, ami történt, remélem jó emberek vannak a környezetedben, akik segítenek ezt/ezeket feldolgozni. Ajánlanám magamat is, hogy írj nyugodtan, de nem igazán ismersz, így csak annyit mondok lélekben melletted állok, és reménykedem minden jóra fordul az életedben! :)
    xxLexa

    VálaszTörlés