2016. szeptember 4.

Elkészült rendelés (3db)


Halihó, skacok!
Ismét néhány - pontosabban három darab - elkészült rendeléssel érkeztem. Éééss megint egy signature nevezetű akármivel kezdtem a bejegyzést. Nekem a színek nagyon bejönnek ennél.:3



1. Hihetetlen

Ezt a designt egyszer már elkészítettem, de a rendelő utólag kért néhány dolgot, ezért kicsit alakítgatnom kellett rajta. Remélem, elnyerte a tetszését! :)

 



2. Survived Death


Fejléc

Design



3. Bittersweet

Fejléc


Design

3 megjegyzés:

  1. Ez a három dizájn nagyon hasonló, a színeik persze mások, de ha egymás mellé rakjuk a 3 róluk készült képet, és behomályosítsuk, akkor tényleg szinte semmi különbség nem lesz köztük. Ez egy észrevétel. Ha sok időd lesz, nézegess neten ilyen őőő.. nem tudom már manapság minek hívják, talán webpage template-eket, szóval ilyen sablonokat, esetleg a Wordpress blogkészítőben készült oldalak közt nézelődj, nagyon egyediek léteznek, sokat tanulhatsz belőle, ha érdekel annyira a dolog. Építőkritika lvl 99. (sőt, még egy apró javaslat: http://www.csszengarden.com/ erről már egyszer beszéltem veled még nagyon régen, nem hiszem, hogy emlékszel rá. ez a CSS Zen Garden egy olyan oldal, ahol a CSS változik csak, bárki beküldheti a saját dizájnját, és hihetetlen, mennyire különböző félék vannak, több ezer dizájn, pedig csak a CSS más.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edit: régen több volt szerintem, nekem úgy rémlik, most "csak" 218-at listáz.

      Törlés
    2. Nem tudom. Mindegyikkel sok időt töltöttem, és attól még, hogy hasonlóak lettek, mindet én csináltam, saját kezűleg. :)
      Köszönöm a tanácsot, majd felnézek az oldalra.

      Törlés