2015. november 15.

Pray for...

Szép estét!

Gondolom mindenki hallott a péntek esti Párizsban történt mészárlásról. Nem szeretnék sok időt erre szánni, de azért ezzel a kis bejegyzéssel szeretnék megemlékezni a terrortámadás során elhunyt emberekről.

#prayforparis - azaz imádkozzunk Párizsért;
Ez a hashtag a merénylet után jelent meg a közösségi oldalakon, miszerint együtt érzünk a franciákkal, s osztozunk a félelmükön. Az utóbbi igenis igaz, hiszen nem tudhatjuk, hogy mi magyarok mikor leszünk áldozatok, ugyanis sejteni lehet, hogy ez még csak a kezdet volt. Hol folytatják? Nem tudni. Ez az egyik dolog, amit senki sem tud, csak ők, a merénylők maguk. Lehet, hogy a következő támadás Londonban, de az is lehet, hogy itt lesz.
Egy francia lány beszámolójából idézek, aki ott volt a támadáskor. A 22 éves lány szerencsés túlélője ennek a szörnyűségnek, ám ez a borzalmas emlék végigkíséri az egész életét.
,, Visszatartottam a lélegzetemet, próbáltam nem mozogni, nem sírni - nem megmutatni azoknak az embereknek a félelmemet, amit látni akartak. " - (bővebben itt olvashatod)
Egyesek szerint Európa hamarosan romokban fog heverni, s az ehhez hasonló merényletek követni fogják egymást. De vajon ez így lesz-e? Nem lehet tudni. Csak reménykedhetünk, hogy vége lesz ennek az egésznek. Hogy félek-e? Nem tudom, jelen esetben semmit sem tudok. A félelem relatív; van olyan, ami jogos és van indoka, de van azm amikor az ember ok nélkül fél. Most melyik eset van folyamatban? Majd kiderül.
A rendelésekkel megpróbálok haladni. Addig is vigyázzatok magatokra, legyetek jók és becsüljetek meg minden percet, mert az élet kegyetlen, pont úgy, mint a világ is!

#PRAYFOREUROPA
Millió puszi,
Leah Walker.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése